Értékesítő weboldal, sales oldal, landing page

Értékesítő weboldal, sales oldal, landing page

Mit válaszolnál, arra a kérdésre, hogy mit vársz egy értékesítő weboldaltól?

✅ Több vásárlót?
✅ Magasabb árakat?
✅ Alacsonyabb költséggel?

Egy jól megtervezett, logikusan működő és minőségi szöveggel ellátott értékesítő weboldal képes erre.

Az átgondoltan elhelyezett és szövegezett CTA (a CTA jelentése: Call-to-Action) gombok jó hatással vannak a konverziós arányra*, de recept nincs a tökéletes CTA gombra.

* Konverziós arány: Ha például 1000 látogatóból 50 vásárolt, a konverziós arány 5%, mert 50 ÷ 1000 = 5%.

Egy értékesítő weboldalon a látogatók könnyebben hajlanak a konverzióra, legyen az vásárlás, feliratkozás vagy ajánlatkérés.

A WebProf weboldal nem csak élettartam garanciával rendelkezik. Az adminisztrációs felületen könnyedén elkészíthető egy értékesítő oldal. Hosszú évek alatt a fejlesztésnél kiemelt szempont volt, hogy programozói segítség nélkül működjön. 

A moduláris felépítésnek köszönhetően a dizájn elemek tetszőleges sorrendbe rendezhetőek és a kívánt CTA gombok bárhol elhelyezhetőek.

Bővebben

Weboldal sebesség javítás

A weboldal sebesség javítás egy SEO technikai stratégia, mely közvetlenül befolyásolhatja webhelyed helyezését a Google ranglistán. Ez nem jelenti azt, hogy a gyorsan betöltő weboldalak alapértelmezetten a Google első oldalán landolnak, de mindenképpen SEO faktor.

A weboldal betöltési sebességének javítása jelentősen pozitív változást hozhat az organikus forgalomban, ám számos más dologra is kell ügyelni.

Bővebben

Weboldal sebesség javítás
Mennyire fontos a H1 tag a keresőoptimalizálás szempontjából?

Mennyire fontos a H1 tag a keresőoptimalizálás szempontjából?

A Google a H1 címsorokat használja a rangsor felállításához, de használatának módja sokat változott, ezért jó, ha frissen tartod tudásodat.

A keresőmotorok már a kezdetek óta használják a H1 címsort, így az egyik legrégebb óta használt Google rangsorolási tényezőnek számít.

A Google algoritmusai folyamatosan változnak, így fontos szempont megérteni, hogy miért marad továbbra is fontos a keresőmotorok számára.

Ez a cikk bemutatja a H1 elem SEO módszertani célú felhasználásának legjobb módját, célja, hogy számodra se legyen probléma a Google első hely.

Bővebben

10 leggyakoribb weboldal hiba - amit jobb, ha nem követsz el!

Az évek során gyűjtött tapasztalatok alapján összeállítottam egy tanulmányt, melyet megosztok a webes értesítésekre feliratkozottakkal.
Amennyiben weboldal készítés vagy üzemeltetés során elkerülöd ezeket a hibákat, jobb eséllyel indulhatsz a versenytársakkal szemben.
Sok vállalkozó úgy sétál el mellette, hogy éppen csak bele nem botlik, és weboldala soha nem lesz sikeres, bevételt termelő.

Bővebben

10 leggyakoribb weboldal hiba - amit jobb, ha nem követsz el!