A Google a H1 címsorokat használja a rangsor felállításához, de használatának módja sokat változott, ezért jó, ha frissen tartod tudásodat.

A keresőmotorok már a kezdetek óta használják a H1 címsort, így az egyik legrégebb óta használt Google rangsorolási tényezőnek számít.

A Google algoritmusai folyamatosan változnak, így fontos szempont megérteni, hogy miért marad továbbra is fontos a keresőmotorok számára.

Ez a cikk bemutatja a H1 elem SEO módszertani célú felhasználásának legjobb módját.

Bővebben

Mennyire fontos a H1 tag a keresőoptimalizálás szempontjából?

Mennyire fontos a H1 tag a keresőoptimalizálás szempontjából?

Mikor sikeres egy üzleti weboldal?

Az üzleti weboldal akkor sikeres, ha ügyfeleket, megrendeléseket, feliratkozókat hoz vagyis profitot termel. Üzleti profiltól függően változhat az elvárás az üzleti weboldallal szemben, sikeresnek akkor mondható, ha teljesíti a vele szemben támasztott igényeket. A sikeres üzleti honlap legfőbb ismérvei: könnyen kezelhető, villámgyors, áttekinthető, letisztult, informatív, kapcsolatteremtő, egyszóval FELHASZNÁLÓBARÁT. Az alábbiakban található néhány tipp a sikeres üzleti weblaphoz...

Bővebben

Tippek üzleti weboldalhoz

Tippek üzleti weboldalhoz

Miért fontos a weboldal sebesség javítás? A weboldal sebesség javítás egy SEO technikai stratégia, mely közvetlenül befolyásolhatja webhelyed helyezését a Google ranglistán. Ez nem jelenti azt, hogy a gyorsan betöltő weboldalak alapértelmezetten a Google első oldalán landolnak, de mindenképpen SEO faktor.

A weboldal betöltési sebességének javítása jelentősen pozitív változást hozhat az organikus forgalomban, ám számos más dologra is kell ügyelni.

Bővebben

Weboldal sebesség javítás

Weboldal sebesség javítás

 ✅ Több vásárlót?
 ✅ Magasabb árakat?
 ✅ Alacsonyabb költséggel?

Egy jól átgondolt, profin megtervezett, logikusan működő, jól szövegezett és minőségi képekkel rendelkező weboldal képes erre. 

Egy ilyen weboldalon a látogatók szívesen töltik idejüket, könnyebben hajlanak a konverzióra, legyen az vásárlás, feliratkozás vagy ajánlatkérés.

Az egyedi weboldal fejlesztés lehetővé teszi a tulajdonos részére, hogy a versenytársakhoz képest magasabb áron értékesítsen.

Bővebben

Értékesítő weboldal, sales oldal, landing page

Értékesítő weboldal, sales oldal, landing page