10 leggyakoribb weboldal hiba - amit jobb ha nem követsz el!

10 leggyakoribb weboldal hiba - amit jobb ha nem követsz el!

Az évek során gyűjtött tapasztalatok alapján összeállítottam egy tanulmányt, melyet megosztok a webes értesítésekre feliratkozottakkal.

Amennyiben weboldal készítés vagy üzemeltetés során elkerülöd ezeket a hibákat, jobb eséllyel indulhatsz a versenytársakkal szemben.

Sok vállalkozó úgy sétál el mellette, hogy éppen csak bele nem botlik, és weboldala soha nem lesz sikeres, bevételt termelő.

Jó célmeghatározás kevesebb hiba

Jó célmeghatározás kevesebb hiba

Már a kezdeteknél pontosan meg kell határozni, hogy mi a weboldal célja.
Célkitűzésként persze nem arról beszélek, hogy pl. szeretnék napi X ezer látogatót, aminek X %-a fog vásárolni, hiszen az ilyen célkitűzés legtöbb esetben kudarcra van ítélve.

Pontosan meg kell tervezni, hogy milyen úton haladnak majd végig a látogatók amikor meglátogatják a weboldalt. Számolni kell a visszafordulással, lemorzsolódással, bizonytalansággal és még számos más dologgal. Ezek a tényezők mind befolyásolják majd azt, hogy a nap végén az X látogató hány százaléka vált vásárlóvá.

Ne felejtsd el, hogy a weboldalt látogató emberek nagyon kis része jön azzal a céllal, hogy nálad pénzt költsön. A jól felépített értékesítési tölcsér és a visszautasíthatatlan ajánlat változtatja a látogatót vásárlóvá.

Lássuk melyek a leggyakoribb weboldal hibák, töltsd le a 10 leggyakoribb weboldal hiba tanulmányt!

10 leggyakoribb weboldal hiba

Amennyiben tetszett, kérlek nyomj egy lájkot a Facebook oldalamon.

Ha tetszett amit olvastál, oszd emg ismerőseiddel!