Weboldal készítés Budapest - Impresszum

Kedves Látogató, mielőtt egy szokványos impresszum oldalt olvasnál, engedd meg nekem, hogy néhány sor erejéig bemutatkozzak neked.

A nevem Bárkányi Sándor (WebProf), több mint 15 éve fejlesztek weboldalakat. Nem csak beszélek róla, számomra valóban fontos, hogy az üzleted hosszútávon gördülékenyen működjön, ezért minden weboldal élettartam garanciával rendelkezik. 

Vállalkozó ügyfeleim gyakori panasza, hogy előző honlapjuk elkészülte után a fejlesztő felszívódott. Semmilyen platformon nem lehetett elérni, a telefont nem vette fel, az emailekre nem válaszolt, egyszerűen mintha elnyelte volna a föld. Amikor valamit fejleszteni kellett volna a weboldalon, vagy egész egyszerűen csak hiba volt a rendszerben, nem volt kihez fordulniuk.

Élettartam garanciával rendelkező weboldalakat készítek kifejezetten a KKV szektor szereplőinek, így végre a kis- és középvállalkozások vezetői is megtehetik, hogy csak az üzletükkel foglalkozzanak, a weboldalukkal kapcsolatos felesleges terheket leveszem a vállukról.

Más webfejlesztőkkel szemben én nem hagyom magára az ügyfeleket a weboldal átadása után sem, folyamatos kommunikáció és együttműködés jellemzi a további kapcsolatot. 

Amíg weboldalad üzemeltetését rám bízod, nem kell álmatlan éjszakáid legyenek, az általad jelzett problémát a lehető legrövidebb időn belül orvosolom.

Ha ez téged is érint, vagy csak szeretnéd elkerülni a feljebb említett kellemetlenséget, keress bizalommal. 

 

Kinek ajánlom szolgáltatásaimat?
Ajánlom neked amennyiben fontos számodra, hogy:

a weboldal a vállalkozás igényeire szabott funkciókat tartalmazza
a vállalkozás profizmusa tükröződjön a weboldal dizájban
a weboldal értékesítsen és a látogatók vásárlókká váljanak
a vállalkozás végre magasabb szintre léphessen

 

Kinek nem ajánlom?
Nem ajánlom neked amennyiben:

elégedetté tesz egy wordpress weboldal is
csak az ár érdekel
a szomszéd gyerek is meg tudja csinálni
nem akarsz lépésről-lépésre egyre előrébb jutni

 

Amennyiben még korainak érzed, sok hasznos tartalomért kövess a Facebook oldalamon, így egyszerűbben megtalálsz amikor szükséged lesz rám!

 

Adószám: 56768107-1-41
Nyilvántartási szám: 55459387
Főtevékenység: TEÁOR 620103 - Weblap tervezése (webdizájn)
További tevékenységek:
TEÁOR 631105 - Weboldal üzemeltetés (webhosting)
TEÁOR 631102 - Internetes hirdetési felület webgazda általi értékesítése
TEÁOR 631201 - Világháló-portáli szolgáltatás
TEÁOR 620101 - Egyedi szoftver fejlesztés
TEÁOR 731101 - Reklámtervezés, -készítés, -elhelyezés
Számlaszám: 12011856-01687079-00100001
Székhely: 1136, Budapest, Tátra utca 5/A as 2

A WebProf.hu weboldal bármely részének tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának elektronikus tárolása, feldolgozása valamint értékesítése a WebProf.hu előzetes írásos hozzájárulása nélkül nem engedélyezett.

A WebProf.hu oldalról bármilyen tartalmat átvenni kizárólag a WebProf.hu oldalra visszamutató hivatkozással lehet, melynek formája a következő: WebProf.hu weboldal készítés, a visszamutató hivatkozásnak mindig az adott tartalomra kell mutatnia.

A tiltás megszegése szerzői jog megsértésének minősül és az ahhoz kapcsolódó polgári- és büntetőjogi következményeket vonja maga után.

A WebProf.hu weboldalon megjelenő információk általában frissek, azonban a technológia fejlődésével arányosan esetlegesen elavultak lehetnek, az esetlegesen előforduló pontatlanságából eredő károkért a WebProf.hu mindennemű felelősségét kizárja

Weboldal készítés Budapest - Impresszum

A nevem Bárkányi Sándor (WebProf), több mint 15 éve fejlesztek webáruházakat, weboldalakat.

Számomra fontos, hogy az üzleted hosszútávon gördülékenyen működjön, ezért minden weboldal élettartam garanciával rendelkezik, és az üzemeltetését is vállalom.

Téglafalakon a segítségemmel sem tudsz áthatolni, de az ennél egyszerűbb dolgokban tudok neked segíteni!