Impresszum

Kedves Látogató, mielőtt egy szokványos impresszum oldalt olvasnál, engedd meg nekem, hogy néhány sor erejéig bemutatkozzak neked.

A nevem Bárkányi Sándor (WebProf), több mint 15 éve fejlesztek weboldalakat.

Nem csak beszélek róla, számomra valóban fontos, hogy az üzleted hosszútávon gördülékenyen működjön, többek között ezért is hoztam létre a Prometheus webszerkesztő rendszert egy projekt keretein belül. 

A Prometheus webszerkesztő rendszer abban segít, hogy a kis- és középvállalkozások vezetői végre csak az üzletükkel foglalkozzanak, a weboldalukkal kapcsolatos felesleges terheket leveszi vállukról.

Más weboldal készítő rendszerekkel szemben a Prometheus webszerkesztő egy percre sem hagyja magára az ügyfeleket, mindenben segít és fogja a kezüket.

A folyamatok optimalizálásának köszönhetően viszonylag szerény erőforrások használatával meghökkentően jó eredményeket tud felmutatni a Prometheus webszerkesztő rendszer.

Kinek ajánlom?

Ajánlom neked amennyiben fontos számodra, hogy:

a weboldal a vállalkozás igényeire szabott funkciókat tartalmazza
a vállalkozás profizmusa tükröződjön a weboldal dizájban
a weboldal értékesítsen és a látogatók vásárlókká váljanak
a vállalkozás végre magasabb szintre léphessen

 Amennyiben még korainak érzed, sok hasznos tartalomért kövess a Facebook oldalamon, így egyszerűbben megtalálsz amikor szükséged lesz rám!

Adatok

Adószám: 56768107-1-41
Nyilvántartási szám: 55459387
Főtevékenység: TEÁOR 620103 - Weblap tervezése (webdizájn)
További tevékenységek:
TEÁOR 631105 - Weboldal üzemeltetés (webhosting)
TEÁOR 631102 - Internetes hirdetési felület webgazda általi értékesítése
TEÁOR 631201 - Világháló-portáli szolgáltatás
TEÁOR 620101 - Egyedi szoftver fejlesztés
TEÁOR 731101 - Reklámtervezés, -készítés, -elhelyezés
Számlaszám: 12011856-01687079-00100001
Székhely: 1136, Budapest, Tátra utca 5/A as 2

Szerzői jog

A WebProf.hu weboldal bármely részének tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának elektronikus tárolása, feldolgozása valamint értékesítése a WebProf.hu előzetes írásos hozzájárulása nélkül nem engedélyezett.

A WebProf.hu oldalról bármilyen tartalmat átvenni kizárólag a WebProf.hu oldalra visszamutató hivatkozással lehet, melynek formája a következő: WebProf.hu weboldal készítés, a visszamutató hivatkozásnak mindig az adott tartalomra kell mutatnia.

A tiltás megszegése szerzői jog megsértésének minősül és az ahhoz kapcsolódó polgári- és büntetőjogi következményeket vonja maga után.

A WebProf.hu weboldalon megjelenő információk általában frissek, azonban a technológia fejlődésével arányosan esetlegesen elavultak lehetnek, az esetlegesen előforduló pontatlanságából eredő károkért a WebProf.hu mindennemű felelősségét kizárja