Miben segíti vállalkozásodat a Google Cégem?

Olvasási idő 2 perc

Amennyiben a te weboldalad jól teljesít a keresőben, elég gyors, könnyű kezelni és ezek mellett még szép is, akkor ne is olvass tovább, neked minden megvan ahhoz, hogy sikerre vidd vállalkozásodat, bizonyára nincs szükséged arra, hogy a keresőoptimalizálás megtámogassa a weboldal Google helyezését.

Tartalomjegyzék

Mi az a Google Cégem?

Mi az a Google Cégem?

A Google Cégem egy ingyenes cégprofil, melynek segítségével könnyedén tudsz kapcsolatot teremteni leendő ügyfeleiddel. Mivel szószerint felkerül a vállalkozás a térképre, ezért keresésben és térképen egyaránt hasznos. 

A cégprofilban közzé tehetsz képeket, cikkeket, ajánlatokat, a kapcsolatfelvételt pedig számos lehetőség támogatja.

A legnagyszerűbb dolog a hiteles értékelések begyűjtésének lehetősége, ez nagyban elősegíti a döntést vállalkozásod mellett. 

Miért használjak Google Cégem profilt?

Miért használjak Google Cégem profilt?

Lássuk miért érdemes Google Cégem profilt létrehozni?

Egy jól optimalizált Google Cégem profillal előkelő helyezést érhetsz el szinte azonnal a Google keresőben és térképen is felfedezhető lesz vállalkozásod. 

Teljesen mindegy, hogy vállalkozásod mivel foglalkozik, a potenciális ügyfeleid online elérhetőek, nagy általánosságban elmondható, hogy az interneten kezdenek informálódni. 

A Google Cégem fiók használata javítja a lokális SEO-t is, vagyis amikor valaki a vállalkozásod közelében keres arra amivel foglalkozol, nagy eséllyel téged - vagyis a vállalkozást - fog megjeleníteni az első oldalon.

Az ügyfél bizalomnövelést a begyűjtött vélemények tudják növeli, a Google Cégem profillal rendelkező vállalkozások irányába kétszer nagyobb a bizalom hasonló vállalkozásokkal szemben.

Miben segít a Google Cégem szolgáltatás?

Miben segít a Google Cégem szolgáltatás?

A Google Cégem használata megfontolandó minden vállalkozás számára, a kisvállalkozásokat pedig mindenképpen biztatnám a használatra.

Hogyan függ össze a Google Cégem és a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás terén elmondható, hogy javítja a lokális SEO eredményeket, szinte azonnal első oldalas megjelenést biztosít a vállalkozás közelében tartózkodó ügyfelek felé.

Vállalkozásod felkerül a térképre, és statisztikákat láthatsz arról, hogy hányan keresnek vállalkozásodra, hányan hívnak fel, vagy nézik meg fotóidat.

A Google Cégem ingyenes

A Google Cégem regisztráció ingyenes, cégprofil elkészítéséért én sem kérek pénzt, weboldal készítés esetén teljesen ingyen felteszem vállalkozásodat a térképre!

Oszd meg
Miben segíti vállalkozásodat a Google Cégem?

A nevem Bárkányi Sándor (WebProf), több mint 15 éve fejlesztek webáruházakat, weboldalakat.

Számomra fontos, hogy az üzleted hosszútávon gördülékenyen működjön, ezért minden weboldal élettartam garanciával rendelkezik, és az üzemeltetését is vállalom.

Téglafalakon a segítségemmel sem tudsz áthatolni, de az ennél egyszerűbb dolgokban tudok neked segíteni!

DANUBIUS play