Weblap, weboldal készítés programozás nélkül

Weblap, weboldal készítés programozás nélkül

A weboldal készítés egy letisztult és modern, minden eszközön tökéletesen megjelenő weblap esetében nem olyan könnyű dolog, főként, ha nem vagyunk programozók.

Ennek ellenére WV oldalon található Prometheus asszisztens segítségével mégis rövid idő alatt bárki elkészítheti élete első profi weboldalát.

Igen, lehetséges weboldal készítés programozás nélkül.

Csak egy regisztráció...

Csak egy regisztráció...

Csak egy gyors regisztráció és már indulhat is a munka.

Az említett Prometheus asszisztens egy varázsló segítségével lépésről lépésre vezet át a beállításokon és teljesen kezdőként is nagyon rövid idő alatt egy minden igényt kielégítő profi webdizájnt kapunk.

Megnézem

Egyszerű kezelés

Egyszerű kezelés

A felület kialakítása olyan egyszerű, hogy aki elboldogul egy szövegszerkesztővel, annak ez sem fog nehézségeket okozni.

Felejtsük el a sablonokat, itt valami teljesen másról van szó. A részegységek úgy variálhatóak, hogy a végeredmény mindenképpen egyedi lesz.

Azonnali előkép

Azonnali előkép

Munkánkat az azonnali előkép segíti, ami azért jó, mert még a tartalom mentése előtt láthatjuk az eredményt, így biztosan azt kapjuk amit szeretnénk. Ez olyan érzés, mintha az éles weboldalon írnánk át a szöveget.

Amint elkészültünk, csak publikáljuk weboldalunk tartalmát és máris mindenki számára elérhető lesz az interneten.

Funkciók sokasága

Funkciók sokasága

A funkciók sokasága nem zavaró és nem kelt bennünk feszültséget, amit általában olyankor szoktunk érezni, amikor túl sok a lehetőség.

A rendszer nagyszerűsége az egyszerűségéből fakad, mert bár mint említettem rengeteg funkció van benne, a használata mégis egyszerű.

A rendszerben mindennek megvan a helye és nem kell felesleges dolgokkal foglalkozni.

Betűtípusok

Betűtípusok

Többféle betűtípus közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt, miközben új tartalom létrehozásakor a rendszer az általunk létrehozott alapértelmezést használja.

Ha valaminek szeretnénk hangsúlyt adni, akkor választhatunk ettől eltérőt és akár a méretén akár a színén is változtathatunk no és persze a betűtípus igazítása és stílusa is beállítható.

Színek

Színek

A rendszer a beállító varázsló futtatásakor beállított színeket használja alapértelmezésként, de van lehetőség további színek beállítására a tartalom létrehozása illetve szerkesztése közben.

Kész oldal sémák

Kész oldal sémák

Előre elkészített oldal sémák is vannak a rendszerben, itt a kiválasztott sémának megfelelően betöltődik a tartalom, ahol csak a szöveget illetve a képeket kell lecserélni a számunkra megfelelőre.

Űrlap generátor

Űrlap generátor

Amennyiben szeretnénk a weboldalunkra egy online űrlapot, akkor ebben segítségünkre siet az űrlap generátor.

Segítségével néhány perc alatt beüzemelhető az űrlap amit szeretnénk, ezután már csak a megfelelő helyre kell tennünk a weboldalon.

Prometheus asszisztens

Prometheus asszisztens

A Prometheus asszisztens varázslója bármikor újra lefuttatható, ha megakarjuk változtatni a dizájnt.

A néhány percet igénybe vevő beállítások futtatása után az egész weboldal új köntöst kaphat.

Külső tartalom

Külső tartalom

Ha szeretnénk, külső tartalmat is beágyazhatunk a weboldalba mint például a Youtube videó, Google Maps, vagy egyéb embed HTML kód.

Oktatóanyag

Oktatóanyag

Az adminisztrációs felületen számos videó és szöveges tartalom segíti munkánk előrehaladását, ha valamiben mégis elakadnál, akkor a support rövid időn belül válaszol kérdéseidre.

SEO

SEO

A rendszerben természetesen helyet kapott a SEO beállításért felelős alkalmazás is. Átvizsgálja a már kész tartalmat, elmondja milyen problémák találhatóak a tartalomban és javaslatot tesz a javításukra.

Ha eddig féltél a SEO-tól, ezután már nem kell félned tőle.

Komolyabb szolgáltatások

Komolyabb szolgáltatások

Amennyiben komolyabb szolgáltatásokra van szükségünk mint például a saját domain név használat, akkor a megfelelő csomag kiválasztásával erre is van lehetőségünk.

Weboldal programozás nélkül

Weboldal programozás nélkül

Ha eddig féltél és a bonyolult adminisztrációs felületek használata visszariasztott, most itt a lehetőség, tégy egy próbát Te is amíg ingyenes.

A regisztráció egyelőre ingyenes és semmilyen kötelezettséged nem származik belőle.

Weboldal készítés kódolás nélkül